Szolgáltatások

A Geo Marketing Partner fejlett Internetes technológiákat használ, hogy bensőséges kapcsolatot építsen az eladók és a vásárlók között.

    0.  Egyszerűsítés: átveszem a reklámozás technikai feladatait, ön a döntésekre fókuszálhat!

 1. Google Térkép profilja lehetőségeit kihasználva jobban vonzza látogatóit és ügyfeleit, remek reklám lehetőség.

 2. Konzultáció az Ön üzleti és értékesítési gyakorlatáról és folyamatairól, hogy digitális elérhetősége minél kiterjedtebb legyen.

 3. A virtualizáció egy bővülő lehetőség, hogy profin bemutassa magát. Panoráma, körpanoráma felvételek: képek, videók, rövid videók

 4. Geo marketing: Legyen rajta a térképen! Minden mobiltelefonon telepített ingyenes  alkalmazás, egyik leggyakrabban használt applikáció.

 5. SEO támogatás vagyis kerüljünk a keresési listák elejére a népszerű platformokon: Google kereső, Tripadvisor, Youtube, Facebook, Instagram stb.

 6. Közösségi oldalakon való profi megjelenés, frissítések, hirdetés

 7. Márkaépítés, PR, marketing, kampányok tanácsadás, tervezés, lebonyolítás

 8. Reklámfotók, fényképek alkalmazása, szempontjai - elvek és gyakorlat

 9. Vásárlók, ügyfelek bevonzása: célcsoport meghatározása, hatékony elérés: geo targeting, geo framing, geofencing

 10. Ügyvitel modernizálás - kommunikációs eszközök, hálózatok alkalmazása, beállítása

 11. Informatikai hibaelhárítás - Nem működik egy fontos vagy fizetős szolgáltatás?  Zavar-azonosítás, javaslatok adása rövid idő alatt.

 12. Weblap, honlap fejlesztés, bővítés a siker érdekében

 13. Kampányok, események szervezése, kisebbek lebonyolítása, nagyobbak támogatása

 14. Webáruház kialakítása, termékek, árucikkek bemutatása több módon.

 15. További online marketing módszerek

Kiknek legelőnyösebb a Geomarketing szolgáltatás?
Az induló és kisvállalkozások, családi vállalkozások, kisüzemek napok, hetek alatt látványos fejlődést érhetnek el, sokszorosára növelve az Internetes jelenlétüket, minek következtében a potenciális vevők könnyen megtalálják és felkereshetik őket vásárlási céllal.
A nagyobb, regionális és országos cégek, vállalatok marketingjének több lábon vagyis platformon kell állnia - a vásárlók körében népszerű, ám nem használt platformokon történő megjelenés jelentős és kimutatható érdeklődést eredményez.Az árjegyzék egy általános tájékoztató, további részletekért, ingyenes lehetőségekért hívjon!


 Szolgáltatási terület
: Az Internet lehetőségei révén világszinten, személyesen elsősorban Miskolc és környéke, Borsod, Észak-Magyarország területe.
A Miskolci járáshoz hét város (Miskolc, Alsózsolca, Emőd, Felsőzsolca, Nyékládháza, Onga és Sajóbábony) és 32 község tartozik. 

 


 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

European Funds for enterprises and projects

In order to get EU funding, one needs to follow certain rules and procedures. This is inevitable – we need to make sure that every euro is ...