25 február, 2024

Facebook ingyenes oldal ajánlás

 

Mit jelent egy Facebook oldalnál az „ajánlott” megjelölés?

Azok a tartalmak és oldalak ajánlhatóak, amelyek megfelelnek az alább részletezett ajánlásokra vonatkozó feltételeknek és betartják a közösségi alapelveket és a hirdetési szabályzatot

Hogyan? Minőségi tartalom megosztása

Egyedi és eredeti tartalmakat hozz létre, amelyek érdeklik az embereket, és tartózkodj a hamis információktól és a kattintásvadászattól.

Eredmény: új emberek elérése

A Facebook algoritmusa javasol téged olyan embereknek, akik még nem követnek téged, de esetleg érdekes lehet számukra a tartalmad. Az oldaladat és az ajánlható tartalmaidat is megjeleníti az embereknek.
 
Facebook ajánlás grafika


Tehát mire kell figyelni?

  • Kényes vagy gyenge minőségű tartalmak kerülése
Olyan tartalmak, oldalak, csoportok és profilok, amelyek károsak vagy szókimondóak, egészségüggyel vagy pénzügyekkel kapcsolatos igényeket támasztanak, vagy nem eredeti tartalmakat osztanak meg.
 
  • Kattintásvadászat és nyereményjátékok
Csodagyógymódokat, nyereményjátékokat vagy gyenge minőségű weboldalakra és kiadókra irányító hivatkozásokat népszerűsítő promóciós tartalmak.
 
  • Hamis vagy félrevezető információk
Olyan tartalmak vagy olyan dolgokat megosztó oldalak, amelyeket független tényellenőrzők hamisnak minősítettek, illetve amelyek oltásokkal kapcsolatban hamis információt vagy hamisított dokumentumokat, például hamis személyazonosító okmányt tartalmaznak.

  • Szabálysértések
A szabályok be nem tartása, valamint a hirdetések futtatásának a szüneteltetése esetén a tartalmad vagy az oldalad elveszíti az ajánlhatóságát.
Az olyan dolgoknak, mint a profilképek és a „Névjegy” adatok is meg kell felelniük a közösségi alapelveknek.
 
  • Kényes politikai vélemények
Nem ajánlunk olyan tartalmat vagy oldalakat, amelyek az ajánlásból kizárt tartalmakra, például a társadalomra vagy az oltásokra fókuszálnak.


Komolyabban érdekel hogyan lehet népszerű a Facebook profilod? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

WHY important - Search intent in SEO

  Search intent , also known as user intent, is all about understanding the why behind a search query. In SEO, it's crucial to figuring...