Geo Marketing előnyei

 Mi az a Geo Marketing?
Az Internet fejlődésével, a Web 2.0 interaktív felületeken lehetővé vált, és napjainkra elterjedten használt a szolgáltatók, szolgáltatások, szállítás és termékek helyazonosítása, vagyis a geo-lokáció. Az általános vagy pillanatnyi hely adat lényeges és felettébb hasznos információ a partnerek, ügyfelek és érdeklődők számára.

Milyen előnyei vannak a Geo Marketingnek?


 1. A valós hely és profil adatok megadása az Internet virtuális valóságában sarkalatos pont, amivel azonnal kiemelkedhet a versenytársak közül.
 2. A vásárlók szeretik ellenőrizni, összehasonlítani az üzleteket, termékeket. Ami nem jelenik meg a képernyőjükön, az bizalmi problémákat szül.
 3. A költségek minimálisak és skálázhatóak. A hagyományos internetes weblapokkal ellentétben ezek a fejlesztések jellemzően olcsók, így a kereskedők nem szembesülnek jelentős kiadásokkal.
 4. Az emberek szeretik a történeteket és megerősítő hivatkozásokat. Ha jó a digitális élmény, azt könnyű lesz megosztani a barátokkal.
 5. Könnyen kiemelhet termékeket és eseményeket. Gyors frissítések és vásárlói megjegyzések, vélemények lehetségesek, amire nyomtatott formában nincs mód.
 6. Könnyen javíthatja a rangsorolást az általános keresési eredményekben az egyéb szolgáltatásokból származó bejövő linkekkel, mint a "Magyarvélemény", Facebook.
 7. A vendéglátóhelyek, üzletek geomarketing ajánlatokat hozhatnak létre a "lassú" napszakokra vagy a szezonon kívüli foglaltságra. Ez a taktika a pangó időszakokat nyereséges lehetőséggé változtathatja.
 8. Az előnyök sora sokáig folytatható, cikk a témában: Geo marketing hatékonyan

 

Nyisson új utakat az ügyfelek eléréséhez:

 • Helyi ügyfelek. Kutatások és statisztikák az ügyfelek szokásairól. Profilkövető szolgáltatások az ügyfelek beleegyezésével.
 • Internetes ügyfelek. Az online vásárlók könnyen elérhetik a vállalkozást, a kiszállítás megoldható.
 • Közösségi média használók: A nagy közösségi médiaplatformok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy "bejelentkezzenek" az üzleti helyszínekre, pl. a helyi kávézóba vagy étterembe. A vállalkozások ezután különleges ajánlatokat küldhetnek az ilyen vagy a közelben lévő felhasználóknak.
 • Mobileszköz-felhasználók. A vásárlói preferenciák és a GPS-adatok számos részletet szolgáltatnak.

  Gyors elinduláshoz akár telefonos/online konzultációval, illetve további szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére!

Generatív Motor Optimalizálás - GEO Marketing

  A  Generatív Motor Optimalizálás (GEO - Generative Engine Optimization) egy ígéretes új terület a webes felületek optimalizálásában. Ahogy...