25 május, 2024

Youtube Stúdió frissítések

Mobilra telepíthető YouTube Studio alkalmazás a legjobb módja annak, hogy az épp elkészített videóiddal a világ elé lépj, a látogatottságod, nézőid áttekintsd, valamint kapcsolatba lépj velük azon az eszközön keresztül, amelyet mindig magadnál hordasz.

Az alkalmazás használatával:

• A folyamatosan aktualizált irányítópulton megtekintheted a legfontosabb teljesítményadatokat.
• Videóid feltöltése előtti automatikus ellenőrzések kiszűrik a szerzői jogok lehetséges megsértését és a bevételszerzési problémákat.
• Jelentkezhetsz a YouTube Partnerprogramba vállalkozásod bővítéséhez.
Betekintést nyerhetsz abba, hogy hogyan teljesít tartalmad, illetve csatornád az új, csatorna irányítópultja lehetőséggel.
– A részletes elemzéseknek köszönhetően jobban megértheted csatornád és különböző típusú tartalmaid teljesítményét. Az Elemzések lapon megtekintheted a különböző típusú tartalmaid teljesítményére vonatkozó adatokat.
–Jobb kapcsolatot építhetsz ki közönségeddel, ha a megjegyzések rendezésével és szűrésével megkeresed közösséged legfontosabb beszélgetéseit.
– Módosíthatod csatornád kinézetét és hangulatát, valamint külön kezelheted a tartalmaidat, például frissítheted az egyes videókra, rövid videókra és élő közvetítésekre vonatkozó információkat.
 
Telepítési link : Yotube Studio Androidra
 
 
 
Kb. Havonta újabb frissítések jönnek, itt egy korábbi áttekintő videó
 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

European Funds for enterprises and projects

In order to get EU funding, one needs to follow certain rules and procedures. This is inevitable – we need to make sure that every euro is ...