22 szeptember, 2023

Reklám cégeknek Miskolcon és országos tekintetben

  A Profession.hu állásajánló oldalon megtekinthetjük a marketing piac aktuális helyzetét, milyen területen milyen cégek aktívak marketing, reklámozás tekintetében. Jellemzően a fejlődő, bővülő, bővítő vállalkozások jelennek meg.

Az alábbi linken az követhetjük nyomon ez a mutatót:
https://www.profession.hu/allasok/marketing-media-pr/miskolc/1,12,28,0,0,3500

internetes felületek női arccal


Néhány jellemző feladat:
* Marketing vezetőként a marketing stratégiájának és a megvalósítási tervének kialakítása, marketingtervek kidolgozása és azok megvalósításának koordinációja

* Közösségi média marketing  (Facebook, Instagram, Tiktok) kampányok tervezése, megvalósítása

* árusítóhely arculatának kialakítása - a merchandising eladáshelyi szolgáltatás, Magyarországon polcszerviz elnevezéssel is ismert, de ez a kifejezés nem teljesen fedi le a szó teljes jelentését. 

 * Kreatív briefelésben és specifikációk készítésében szerzett gyakorlat: A Brief egy rövid, írott összefoglaló, mely tartalmazza a megbízás minden fontos paraméterét. Ez a marketing ügynökségek, webfejlesztők és grafikusok fontos dokumentuma, melyben az ügyfél pontosan meghatározza a megbízásra vonatkozó feladatokat és kéréseket. Tehát tartalmazza a cég adatait, a megbízás okát és célját, a piaci helyzetet, célcsoportot, pozicionálást és a termék vagy szolgáltatás bővített bemutatását (jellemzően csatolmányokban).

* Az excel ismeretek alapvetőek, nem elég, ha csak tudod mi az, de programozni azért nem kell benne. 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Esemény, program hirdetése térképen

Egy programhoz felépített hirdetési kampány a résztvevők összehangolt munkáján múlik.  Az alábbi cikk ezt mutatja  egy ritkán használt kieg...